Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Александритни лазери

лазерна-епилация-11-200x300

Лазерна епилация пловдив армада притежава последно поколение на лазер Александрит. Александритните лазери са последния нанесен щрих в сферата на лазерната епилация. Това е най-новата иновационна технология, проектирана специално за епилиране.

Лазерен център „Армада” работи изцяло с александритни лазери, признати за най-ефективни в борбата с нежеланото окосмяване.

  • Предимства:
  • Ефективността на александритния лазер се дължи на дължината на вълната му от 755
  • Не уврежда кожата.
  • Изцяло безболезнено действие и комфорт.

 

  • Начин на действие:

За да обясним по-добре, как действа александритният лазер, ще разгледаме накратко структурата на косъма. Той се състои от няколко части: космено стъбло, корен на косъма и космен фоликул. В космения фоликул е разположена т. нар. луковица на косъма – мястото, от където започва развитието на косъма, неговото стъбло и т.н. До луковицата достигат хранителни вещества посредством собствени кръвоносни съдове, част от структурата на косъма.

Александритният лазер отделя светлинна вълна, която се привлича изцяло от меланина в косъма и прониква до неговия фоликул. Там тя се преобразува в топлинна енергия и уврежда трайно съдовете около косъма, които отговарят за неговото развитие и растеж. Количеството топлина, отделено от лазера не трябва да вреди на останалата част от кожата на клиента. Александритният лазер селективно изгаря само структурата на косъма, без да оказва влияние на епидермиса.

 

  • Фактори от значение за лазерната епилация:
  • Тип кожа;
  • Цвят на косъма;
  • Дебелина на косъма.

 

Александритният лазер е най-бързият лазер, проектиран за лазерна епилация. Той е подходящ за всякакъв тип кожа и окосмяване. Благодарение на системата за охлаждане (Cryo), имате усещане за комфорт през цялото време на процедурата, а кожата Ви остава здрава и защитена.

За разлика от другите методи за обезкосмяване като фотоепилацията например, тук страничните ефекти са сведени до минимум.

Едно от предимствата на лазер Александрит е, че е еднакво ефективен, както при много светла, така и при по-тъмна кожа. Хората с млечнобял цвят на кожата страдат по-често от слънчеви изгаряния, такива от солариум или в следствие от неподходящ лазер за епилация. При нас в център „Армада”, работим с най-модерната и добра апаратура на европейския и световен пазар. Можем да Ви гарантираме сто процентова сигурност по време на манипулацията. Лазерите в център „Армада” са ефективни и при светли и тънки косми, както и при много светъл тип кожа.

За отличен резултат са необходими няколко процедури: от шест до девет. След първата процедура се наблюдава до 58% намаляване на окосмяването, а след третата и петата до 85%.

 

Ако държите на получите най-доброто обслужване и резултат,

Заповядайте при нас!