Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерен център Пловдив

лазерна-епилация-пловдив1-300x210

Лазерна епилация пловдив: За постигане на максимално трайни резултати е нужна модерна апаратура, която да осигури безопасност, качество и дълготраен ефект от процедурите. Факторите влияещи на качеството на лазерната епилация са:

*Дължината на вълната

*Големината на работното поле

*Доставена плътност на енергията

*Специфичната дължина на импулса

Апаратура,която да осигури защитата на кожата със специална охлаждаща система спомага за безопасността и комфорта по време на процедура.

Специалистите единодушно определят като най-добри Александритните лазери, които имат най-добри характеристики. Лазерен център Пловдив АРМАДА разполага с една от най-добрите системи на Quanta System, специално пригодена за качествена лазерна епилация, поръчана специално от италианския производител.

Изключително важно е подготовката н лесно може да се провери в сайта ни или чрез богато обявените мнения в лазерен център пловдив тговорно лице ще Ви уведоми.и ед а мединските специалисти, които работят с апаратурата.

Високата цена на лазерната епилация е мит, който лесно може да бъде проверен и оборен. Лазер център Пловдив цени на Армада лесно може да се провери в сайта ни или чрез богато обявените мнения в лазерен център пловдив форум.

Необходим е пълен курс на процедури/ 6-9 / за постигане на желания резултат.

След всяка процедура, растежът на космите се забавя (след първата процедура се очаква 20%-58% намаляване на окосмяването,

след 3-5 процедура се наблюдава редукция от 60% до 85%), а космите постепенно стават по-тънки и по-светли. За постигане на максмален траен ефект е важно стриктното съблюдаване на изминалите интервали между процедурите. След основната терапия е препоръчително провеждането на поддържащи процедури (1-2 пъти годишно) за удължаване на достигнатия резултат.