Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерна епилация вежди

лазерна-епилация-вежди-1

Днес желанието да притежават красиви, добре оформени и поддържани вежди, подчертаващи дълбочината на погледа, не е присъщо само на жените. Разбира се, най-хубаво би било ако сбъдването на това желание не костваше време и усилия. Вярно е, че съществуват много и различни способи за корекция на веждите, но истината е, че не всеки от тях дава възможност за отстраняване на непрекъснато растящите косъмчета за постоянно.

Много от методите водят до непродължителни резултати, изискващи все по-честа намеса, а и могат да допринесат за врастване на космите, да предизвикат раздразнения и неприятна болка по време на процедурата, хаотичен растеж на космите и т. н.

Така например, след електролиза много често се наблюдава образуването на така наречените червени точки, а и болезнеността на самата процедура е достатъчна, за да бъде ограничено прилагането й.

Кремовете и кола маската никак не са подходящи за чувствителната зона на веждите, защото кожата около тях е много по-тънка от тази на останалите области, а и те не могат да гарантират оформянето на безупречна линия на веждата, като се има предвид сложността на премахване на единичните косъмчета.

Всички тези процедури отнемат много време, а и не са евтини. Най.лесният и достъпен начин – оскубването на веждите с пинсета, за съжаление не е напълно безопасен – често води до възпаления, а и не позволява за дълго да се запази естетичният вид на веждите.

Съвременният начин за корекция на веждите – лазерна епилация!

В съвременната козметология широко разпространено е лазерното коригиране на веждите. В Лазер център АРМАДА то се извършва с помощта на александритен лазер с дължина на вълната 755 нм. Същността на този мeтод се състои в това, че енергията на този лъч прицелно въздейства на космения фоликул, силно го нагрява, което в крайна сметка довежда до неговата смърт веднъж завинаги.

  • Процедурата не е неудобна, практически безболезнена е и не отнема много време.
  • След нея не остава дразнене, нито подкожни косми.
  • Позволява прецизност при оформянето дори в най-минимален мащаб.

 

След няколко сесии през интервал 1,5 – 2 месеца ще имате идеално оформени вежди завинаги и вече няма да е необходимо да започвате всеки ден с пинсета и огледалце в ръка или ежеседмично да посещавате козметичен салон и да плащате безброй пъти за едно и също нещо.

 

Предимства на александритната епилация на вежди:

  • Отстраняването на космите става поединично, което дава възможност за фино оформяне на идеалната линия.
  • Бързина. Лазерната корекция на веждите отнема броени минути.
  • Комфорт. Процедурата е на практика безболезнена.
  • Напълно отсъства рискът от поява на подкожни косми.
  • Устойчиви дълготрайни резултати.

Лазерна корекция на веждите: провеждане на процедурата

Преди самото провеждане на процедурата косъмчетата ви трябва да са достатъчно израснали – от 3 до 5 мм, за да може те да са видими за лекаря и той точно да премахне нежеланото окосмяване. Също така трябва да се избегне излагането на кожата на пряка слънчева светлина 10 дни преди и 10 дни след процедурата – това е защитна мярка срещу риска от поява а пигментни петна по засегнатата кожа.

Много често към лазерна епилация на лицето се насочват и мъже, които са получили раздразнения на кожата или пък гнойни възпаления вследствие на бръсненето. Модерна и предпочитана е чистата и поддържана визия, която изисква грижи от страна и на двата пола.

Лазерната корекция на веждите ще ви спести маса време и ще ви позволи да забравите за болезненото скубане завинаги.