Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерна епилация в Пловдив

Лазерната епилация е процес на премахване на нежеланото окосмяване чрез излагане на импулси на лазерна светлина, които унищожават космения фоликул. Практикува се от около двадесет и пет години, предлага се на пазара от средата на 1990г. Един от първите публикувани статии, описващи лазерна епилация е автор от Масачузетската болница през 1998 г. Ефикасността на лазерна епилация е общоприето в дерматологията и лазерна епилация е широко практикувана в клиники и лазерни центрове. Много мнения за метода лазерна епилация, безопасност и ефикасност са публикувани във форуми и блогове.

Лазерната епилация, която предлага лазер център Армада е безболезнена и ефикасна, извършва се с Александритен лазер с дължина на вълната с висока селективност и сапфирен накрайник с охлаждащ ефект за успокояване на кожата и протичане на безболезнена процедура.

Процедурата за лазерна епилация в Пловдив с лазер център Армада протича в комфортна и модерна обстановка.

Стойността на процедурите е приемлива в сравнение със сумата, която се изразходва с години понеже лазерната епилация е траен метод за епилация.

Лазерна епилация в Пловдив цени и ежемесечните промоции могат да се проследят в интернет страницата ни.

Реезервирайте своя час за процедура в лазерен център АРМАДА по телефона , чрез имейл или чрез социалните ни мрежи. При промяна на графика Ви, ако желаете да промените часа на своята резервация, не се притеснявайте, свържете се с нас предварително и Вашата процедура ще бъде преместена в удобно за Вас време.