Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерна епилация мнения 2016

лазерна-епилация-мнения-2016

Лазерна епилация мнения 2016

Лазер център „Армада” в продължение на няколко години предоставя на клиентите си висококачествена лазерна епилация, извършена с последен модел Александритен лазер. До момента център за лазерна епилация „Армада” е центърът с най-добри отзиви и мнения в град Пловдив. Традицията, която следва „Армада” – да предоставя най-доброто от сферата на лазерната епилация, продължава и през идната2016 година. Може да се уверите лично в качеството на услугите като посетите центъра.

И през новата 2016-та година лазер център „Армада” Ви предлага професионално обслужване, висококачествена лазерна епилация и индивидуално отношение. Ефектът от процедурите, извършени с Александритен лазер, остава за години напред. Благодарение на иновативният начин на работа на уреда за лазерна епилация, Вие запазвате здравето на кожата си и перманентно отстранявате нежеланото окосмяване.

Александритният лазер в център „Армада” притежава дължина на вълната – 755 Nm., която достига единствено до космените фоликули без да уврежда епидермиса. Лазерният лъч, който прониква в кожата, е изграден изцяло от светлина, която се поглъща от пигмента в косъма. Целта му е да достигне до космения фоликул. Тъй като Александритният лазер работи на принципа селективна фототермолиза, лазерният лъч няма досег до кожата около окосмяването. След като достигне космения фоликул лъчът светлина се преобразува в топлинна енергия, която уврежда космената структура и предотвратява повторната поява на окосмяването.

Сеансите преминават изцяло под лекарско наблюдение и са напълно безболезнени. В случай, че по време на епилацията изпитате лек дискомфорт, той веднага ще бъде отстранен. Лазер Александрит притежава вградена охлаждаща система (CRYO), която впръсква студен въздух върху обработваната зона. По този начин удобството се възвръща и се осигурява по-голяма защита на кожата.

Специфичното на услугите по лазерна епилация в център „Армада” е, че те могат да се извършват при хора с всеки фототип кожа. Лазерът, с който работи центъра, е последен модел, което му позволява да се настройва според индивидуалните характеристики на всеки посетител.Лазерна епилация могат да извършат и хора с пети и шести фототип кожа (мулати и чернокожи), което до сега беше трудно постижимо. С Александритния лазер Вие отстранявате всякакъв вид нежелано окосмяване. Той премахва идеално, както много светли и тънки косъмчета, така и много гъсти, дебели и тъмни. Лазерното епилиране, което предлага лазер център „Армада” е подходящо и за двата пола. В центъра ще откриете услуги предназначени, както за мъже, така и за жени. Можете да обезкосмите дълготрайно всяка зона от тялото и лицето си без по кожата Ви да остават следи или да изпитвате болка след сеанса.

Лазер център „Армада” Ви очаква и през новата година! Заповядайте!

Tag: лазерна епилация мнения