Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерна Епилация на горна устна, бузите / скулите, брадичката, челото или бакенбардите, пространството между веждите, врата и шията, носа, ушите, брадата, цялото лице

lazernaepilaciq-2145123

Лазерна Епилация на горна устна, бузите / скулите, брадичката, челото или бакенбардите, пространството между веждите, врата и шията, носа, ушите, брадата, цялото лице от лазерна епилация пловдив Армада.

За една жена е изключително важно да има чиста, свежа и гладка кожа на лицето си. Присъствието на мъх или появата на нежелано окосмяване, по най-видимата част от тялото, може да нанесе силна травма върху психиката и самочувствието на всяка дама. Много жени прибягват до oскубане, обезцветяване или бръснене на мъха по лицето, което от своя страна, води до поникването на по-здрави и тъмни косми. Омагьосаният кръг на борбата с проблема „окосмяване по лицето”, е възможно да предизвика и сериозни здравословни проблеми за някои от дамите. След обичайната обработка, раздразнената кожа е възможно да се възпали и дълго време да остане в това състояние. Излишно е да се подчертава какъв проблем и дискомфорт създават подобни последици.

Ние от лазерен център „Армада” разбираме нуждите на всеки от нашите клиенти, затова предлагаме високо качествена лазерна епилация на всяка зона от лицето и тялото. Може да се възползвате от услугите ни за епилиране на: горната устна, скулите, бузите, брадичката, челото, бакенбардите, пространството между веждите, врата, шията, носа, ушите и брадичката. Единствената област, неподходяща за обезкосмяване, е тази около очите. Процедурите на лицето не са с голяма продължителност, което ги прави идеални за вместване в графика на всяка дама.

  • Предимства на лазерната епилация на лицето:

Забравете за досадното чакане на космите да израснат, за да може да ги премахнете! Забравете и за болката, раздразнената кожа и кажете „стоп” на каанските мъки с незадоволителен резултат. Лазерен център „Армада” Ви предлага бързо, безболезнено и ефикасно отстраняване на нежелания мъх и окосмяване по лицето.

В център „Армада” Ви очаква екип от лекари и професионалисти, които ще подходят с внимание към вашите нужди и конфиденциалност към всеки Ваш проблем.

Трябва да знаете, че лазерното епилиране на зони от лицето отнема повече време, т.е необходими са повече процедури за ефективен резултат. Това е така, защото епидермиса на лицето се поддава по-трудно на обработка от останалите зони на тялото. Броят сеанси, които най-често са необходими са от 6 до 12. Разбира се, всеки човек има индивидуален тип кожа, дебелина и цвят на космите, затова е най-добре, преди процедурата, да се консултирате с лекар. При нас, в лазерен център „Армада” ще попаднете на професионалисти – лекари и медицински персонал, към които можете да се обръщате за всичко, което Ви интересува.

Не експериментирайте със здравето си.

Заповядайте при нас в лазерен център „Армада”!

 

Лазерна Епилация Пловдив – Армада

Лазерна Епилация на крака

Лазерна епилация на гръб

Лазерна Епилация на мишници

Лазерна Епилация на гърди

Лазерна епилация на бикини, анус

Лазерна епилация на лице, горна устна, брадичка

Лазерна Епилация на бузите / скулите, брадичката, челото или бакенбардите, пространството между веждите, врата и шията, носа, ушите, брадата, цялото лице