Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерна епилация на гръб

лазерна-епилация-гръб

С лазерна епилация пловдив Армада Трайно обезкосмяване ! До скоро се вярваше,че премахването на нежеланото окосмяване е нещо,което само жените трябва да правят. Много малък процент от мъжете прибягваха до различните методи за премахване на нежеланото окосмяване. Но тенденцията е различна през последни те години.Все повече мъже започват да обръщат внимание на външния си вид и прибягват до модерните методи на обезкосмяване,към които спада лазерната епилация.

При мъжете повишеното окосмяване най-често се дължи на високи нива на тестос терон в кръвта. В някои случаи то се определя от генетичната предиспозиция на мъжа,неговата раса или възраст. Много често излишното окосмяване се появява по гърба на мъжа,което силно може да повлияе на неговото самочувствие,тъй като косматият гръб не се възприема за нещо особено привлекателно.

Според специалистите излишното окосмяване може да попречи на мъже да се чувства привлекателен или уверен. Затова и лазерната епилация е вече толкова разпространена и избирана от мъже на възраст между 20 и 50 години.Вече е напълно прието и мъжете да инвестират в такъв тип процедури,които да спомогнат за повишаване на тяхното самочувствие.

Много от мъжете с такъв смущаващ проблем споделят,че са пробвали да намалят окосмяването с кола маска,но методът не е дал желания резултат и им се налага често да се епилират по този начин,което отнема от времето и средствата им.

Именно в такива случаи на помощ идва методът на лазерна епилация. При нея с помощта на лазер,който излъчва сноп светлина с определена дължина се разрушава космения фоликул,чрез който нарастват космите. В резултат на това окосмяването в областта на гърба постепенно намалява.

Тъй като гърбът обикновено е с по-голяма повърхност е нужно да бъдат проведени около 8 процедури,за да може да бъде постигнат по-дълготраен резултат. Цената на една процедура варира между 170 и 210 лева.Продължителността на един курс е между 45 и 60 минути.

Мъжете вече показват по-открито отношение към козметичните процедури,които имат за цел подобряване на техния външен вид. Сега за тях е важно не само да изглеждат добре,но и да се чувстват добре в собственото си тяло.