Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерна Епилация на гърди

лазерна-епилация-7-300x105

Лазерна Епилация на гърди от лазерна епилация пловдив >

Най-бързият, безболезнен и ефективен метод за трайно обезкосмяване е лазерната епилация. Благодарение на тези свои качества, тя набира все по-голяма популярност, както сред жените, така и сред мъжете.

Много мъже са се сблъсквали с неприятните последствия при бръснене, използването на кола маска или депилатор за обезкосмяване на гърдите си. Страничните ефекти от познатите методи, за отстраняване на нежеланото окосмяване, се изразяват във вариации от кожни проблеми. Най-често причиняват леки кожни възпаления, драскотини по гърдите, фоликулити, а понякога се стига до сериозни инфекции, вследствие на подкожно растящи косми. Силното окосмяване по гърдите понякога може да бъде признак за хормонален дисбаланс и при двата пола.

Някои представители на нежния пол също страдат от окосмяване по гърдите. Това предизвиква истински ужас и оказва голямо влияние върху самочувствието на една жена. Причината за нетипичното окосмяване е в биологично заложеното произвеждане, както на женски, така и на мъжки хормони в човешкия организъм. При нормален хормонален баланс в женския организъм преобладава отделянето не хормонът естроген, а в мъжкия – андроген. При хормонален дисбаланс в организма започва засилено произвеждане на хормона на противоположния пол. Това явление е известно като Хиперандрогения – една от причините някои жени да страдат от нетипично окосмяване по гърдите.

Ние от лазер център „Армада” предлагаме висококачествена лазерна епилация – най-доброто решение за проблемите с нежеланото окосмяване. Подхождаме към нуждите и проблемите на своите клиенти с абсолютна конфиденциалност и градим дългосрочни отношения с всеки свой посетител. При нас ще откриете екип от професионалисти и лекари, които ще се погрижат за Вашето здраве и самочувствие. Лазерен център „Армада” Ви предлага трайно решение: лазерна епилация, на всички зони от тялото и лицето.

Ако сте се изморили да се борите с прекомерното или нежелано окосмяване по гърдите, изпробвали сте всичко възможно на пазара и сте на ръба на отчаянието – не бързайте да се отказвате! Посетете лазер център „Армада”, в центъра на град Пловдив . Тук ще откриете качествено и ефективно епилиране на гърди, с последен модел лазер Александрит. Работим с най-модерната технология, както на европейския, така и на световния пазар – Quanta System, предназначена единствено за лазерна епилация. Тя е ефективна, както при много светли и тънки косми, така и при по-тъмни и дебели. Александритният лазер е подходящ за всеки тип кожа, включително пети и шести тип (мулати и чернокожи).

Възползвайте се от най-новите иновативни технологии, за да подобрите начина си на живот, своя външен вид и самочувствие. Ние от лазерен център „Армада” сме на мнение, че всеки човек заслужава най-доброто!

Очакваме Ви!

 

Лазерна Епилация Пловдив – Армада

Лазерна Епилация на крака

Лазерна епилация на гръб

Лазерна Епилация на мишници

Лазерна Епилация на гърди

Лазерна епилация на бикини, анус

Лазерна епилация на лице, горна устна, брадичка

Лазерна Епилация на бузите / скулите, брадичката, челото или бакенбардите, пространството между веждите, врата и шията, носа, ушите, брадата, цялото лице