Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерна Епилация на крака

лазерна-епилация-5

Лазерна Епилация на крака от лазерна епилация пловдив –) Казват, че краката са едно от оръжията за съблазняване на жената. Разбира се, ние като горди представителки на нежния пол, се възползваме от всяко предимство, дадено ни от природата. Окосмяването обаче, не влиза в нито една от графите „съблазняване”, „секси” или „модерно”, затова непрекъснато се опитваме да се отървем от него, за колкото се може по-дълъг период от време.

Ръководена от девиза „Красотата иска жертви”, всяка жена се подлага, по няколко пъти в месеца, на различни процедури, които би трябвало да й осигурят: липса на окосмяване и гладка кожа на краката. За съжаление, очакваните резултати не винаги съвпадат с действителността. Голям процент от дамите носят с години белези от изгорено или порязано, получени по време на инциденти в опитите за качествено депилиране.

Изминали са много години в търсене на качествена услуга, която да предложи на дамите по цял свят бързо, лесно и трайно депилиране на краката. Най-доброто решение за трайно обезкосмяване вече е налице – лазерна епилация, т. нар. „спасение” за нежния пол. Благодарение на него, много жени възвърнаха увереността си и вече не им се налага да умуват с часове какво да облекат през горещите летни дни.

Лазер център „Армада”, град Пловдив, предлага най-добрата лазерна епилация в областта. При посещението си в нашия център ще бъдете посрещнати от екип специалисти, които ще бъдат изцяло на Ваше разположение, по време на престоя Ви.

Спрете с компромисите, относно външния си вид – всяка дама заслужава изящество в отношението и комфорт без значение дали се намира в кварталния магазин или на процедура по лазерна епилация. В център „Армада” ще получите отлично обслужване, топло отношение и безупречно качество в изпълнението на процедурите лазерната епилация.

Можете да ни посещавате по всяко време на годината, сеансите не се влияят от сезона или времето. Единственото условие е кожата Ви да бъде с тен близък до естествения й цвят, т.е без слънчев загар или солариум.

В Лазер център „Армада” работим с най-модерната и качествена апаратура за лазерно епилиране – Quanta System. Тя е еднакво ефективна, както за светли, така и за тъмни косми. Гарант за качествения резултат са нашите Александритни лазери, проектирани специално за епилация. Александритният лазер е последната иновация в технологиите за лазерно епилиране, с дължина на вълната 755 nm, той притежава широко поле на работа, охлаждаща система за допълнителен комфорт, плътност на енергията и продължителност на импулса. Сеансите се извършват непременно в присъствието на медицинско лице.

Ако държите да получавате винаги най-доброто,

Заповядайте в лазерен център „Армада”!

 

Лазерна Епилация Пловдив – Армада

Лазерна Епилация на крака

Лазерна епилация на гръб

Лазерна Епилация на мишници

Лазерна Епилация на гърди

Лазерна епилация на бикини, анус

Лазерна епилация на лице, горна устна, брадичка

Лазерна Епилация на бузите / скулите, брадичката, челото или бакенбардите, пространството между веждите, врата и шията, носа, ушите, брадата, цялото лице