Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерна епилация на лице, горна устна, брадичка

лазерна-епилация-лице-горна-устна-брадичка-скули-1-1

С гладка и нежна кожа за дълго време от лазерна епилация пловдив Армада!

Нежеланото окосмяване по лицето – това е наистина сериозен проблем от естетически характер. По правило то не се появява изведнъж, а се разпростира постепенно, с възрастта. Намира е в пряка зависимост от хормоналните изменения, настъпващи в организма с времето. Въпреки че понякога окосмеността на лицето се обуславя от особеностите на организма или от наследствени фактори.

За жените “болната тема” е окосмяването над горната устна или иначе казано – мустаците. Също не по-малко проблемна зона е брадичката. Традиционно космите по тези места се премахват с помощта на пинсета, с кола маска или се обезцветяват. Но това са твърде болезнени процедури за съвременната жена, свикнала да цени своя комфорт и само споменаването им със сигурност я кара да настръхва.

Добрата новина е, че съществува оптимално решение, което е в състояние да ви избави не само от болката, но и от цялата нежелана “растителност”, и то завинаги. Става дума за лазерна епилация на лице. Процедурата, която ще възстанови вашата неотразимост и така необходимата ви самоувереност. Ще забравите за стеснението или за чувството на неудобство на публично място. Мъжете, разбира се, нямат тези проблеми, защото при тях окосмяването на лицето изглежда много по-естествено, но пък лазерната епилация в техния случай е незаменима алтернатива на ежедневното бръснене.

 

Къде по лицето се разрешава лазерна епилация?

Като изключим околоочната зона, лазерна епилация може да се направи практически на всяка част от лицето:

 • Лазерна епилация на горна устна
 • Лазерна епилация на брадичка
 • Отстраняване на единични косми
 • Лазерна епилация на вежди и чело
 • Лазерна епилация на шия

Космите значително влошават общата визия и излъчването на лицето. Ако те присъстват по него, са в състояние да развалят впечатлението и от най-скъпия и прилежен грим. Затова грижата за тяхното отстраняване трябва да бъде предоставена на професионалисти.

 

Кое е особеното при различните зони?

 • По отношение на веждите, с лазерна епилация можете да им придадете желаната елегантна или достатъчно изразителна форма по-добре, отколкото с който и да е друг метод, защото е всеизвестно, че нито една пинсета или кола маска може да отстрани всички нежелани косми, докато с лазера това е напълно разрешимо и при това без да е неточно или болезнено.
 • Епилирането на горната устна с лазер обикновено се осъществява поетапно. Интервалът между сеансите в общия случай се равнява на три седмици. Със сигурност трябва да се отбележи, че третирането с лазер на тази зона през лятото не е забранено, както до скоро се смяташе, достатъчно е просто десетина дни след процедурата да използвате редовно слънцезащитен крем с подходящ висок фактор.
 • Брадичката и шията не се отличават с нещо специфично спрямо общата епилация на лицето. Това е съвсем рутинно от съвременна гледна точка козметично въздействие, което не причинява никакви неприятни или опасни странични ефекти. Безконтактното импулсно взаимодействие между космите и лазерното устройство позволява ефективност на процедурата в широк обхват.

 

Какво трябва да знаете предварително?

 • Не е излишно да припомним, че лазерна епилация не се препоръчва при проблеми с щитовидната жлеза или кожни заболявания – въпроси, по които можете да бъде напълно безплатно и компетентно консултирани от медицинско лице в лазерния център.
 • За дългосрочен ефект са достатъчно от 5 до 8 сесии.
 • Цените зависят от конкретната зона и в крайна сметка те никак не са високи, предвид безопасността, комфорта и трайния ефект от процедурата.
 • Лазер център АРМАДА в Пловдив ще ви посрещне с модерно оборудване и отлични специалисти, а резултатът от избраната от вас лазерна епилация ще видите сами само след няколко сеанса.