Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерна Епилация на мишници

лазерна-епилация-2

Лазерна Епилация на мишници от лазерна епилация пловдив –

Познато ли Ви е онова неприятно усещане, че все още окосмяването под мишниците Ви се забелязва, въпреки, че сте използвали самобръсначката преди няколко минути? Неистовата болка от епилатора или пък загрубялата кожа след неговото използване? Колкото и различни типове кожа да имат жените по света, тази под мишниците е известна с това, че е особено нежна. Именно заради това, трябва да подхождаме изключително внимателно към нейното депилиране. Какво се случва обаче, когато въпреки неимоверните Ви усилия, все още нямате безупречно гладка и красива кожа под мишниците?

Не се отчайвайте, скъпи дами, защото на помощ идва най-новото откритие в сферата на козметичните разкрасителни процедури – лазерната епилация. Благодарение на нея вече хиляди жени в България се радват на изящна кожа и липса на окосмяване под мишниците. Тази деликатна зона от човешкото тяло, всъщност е много лесно забележима и изисква често поддържане. Трябва да бъдем внимателни в отстраняването на нежеланите косъмчета, защото в тази зона преминават много възли и част от млечните жлези на една жена. Понякога миг невнимание е възможно да причини протриване, пъпчици, зачервяване дори кървене.

Една част от жените използват кола маска като начин обезкосмяване на подмишниците. Неприятното при този метод е, че за да повторите процедурата, трябва да изчакате, докато космите станат достатъчно дълги, за да ги отстраните.

Ние от лазер център „Армада” Ви предлагаме лазерна епилация с високо качество и ефективност, при това дълготрайният резултат е гарантиран.

  • Предимства на лазерната епилация:

Каква е първата Ви асоциация, когато чуете „обезкосмяване под мишниците”? За голяма част от дамите, а вече и мъжете, които държат на безупречния си външен вид, това е болката. Кожата под мишниците е изключително чувствителна и лесно раздразнима. Лазерната епилация не само Ви спестява това неприятно усещане, а и Ви щади откъм време и усилия.

Благодарение на най-модерния и ефективен, в борбата с окосмяването, лазер Александрит, ние от център „Армада” се грижим за Вашата кожа по време на лазерната епилация и Ви защитаваме от досегашните зачервявания, обриви и възпаления.

Александритните лазери са най-ново поколение лазер, създадени само за епилация. Те работят на принципа на селективната фототермолиза и разрушават косъма и неговия фоликул, без да увреждат останалата кожа. По този начин ще имате не само перфектно епилирани мишници, а и ще ги запазите нежни и красиви.

Временните решения – не са решения. Сложете край на притесненията и заповядайте в лазер център „Армада”, където ще бъдете посрещнати от нашите лекари и специалисти, готови да отговорят на всички Ваши въпроси.

Очакваме Ви!

Лазерна Епилация Пловдив – Армада

Лазерна Епилация на крака

Лазерна епилация на гръб

Лазерна Епилация на мишници

Лазерна Епилация на гърди

Лазерна епилация на бикини, анус

Лазерна епилация на лице, горна устна, брадичка

Лазерна Епилация на бузите / скулите, брадичката, челото или бакенбардите, пространството между веждите, врата и шията, носа, ушите, брадата, цялото лице