Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерна епилация Пловдив мнения

лазерна-епилация-300x107

Какво казват хората за Лазерна епилация Пловдив – Армада ?

    “Бях приятно изненадан от професионализма в Лазер център АРМАДА. Козметичните процедури тук се извършват на медицинско ниво от специалист. Направих си лазерна епилация на гърба и останах много доволен от резултата.”

Юлиан, 32 г.

 

     “Благодаря на екипа за удоволствието и красотата! Благодаря ви от сърце за отличната грижа за лицето и тялото ми. Благодаря за това, че вече месец не знам какво е проблем с окосмяването! Вие сте просто вълшебници! Огромно благодаря! Препоръчвам ви на всички познати.”

Ели, 27 г.

 

     “Много дълго се чудех да си направя или не лазерна епилация. Прочетох хиляди мнения и ревюта по форумите. Бях се превърнала в енциклопедия след стотиците прочетени статии. И най-накрая се реших да си направя. И тук дойде въпросът – кой център в Пловдив е най-добрият? Исках в избраната от мен клиника да работят специалисти, по възможност с медицинско образование и подобаващ опит в тази област. И тъй като бях решила да си направя епилация на всичко зони наведнъж (при мен важи принципът или всичко, или нищо), се оглеждах и за някакви прилични отстъпки. Попаднах на АРМАДА по една щастлива случайност – видях реклама в интернет, разтърсих се за отзиви и всички бяха много хвалебствени, затова реших да се обадя. Учтив администратор ми обясни за процедурата и ми записа час за посещение още същия ден. Когато отидох на място, бях изненадана, че всичко, което бях прочела предварително за центъра, е самата истина. Нищо не ме разочарова. Разбрах, че се намирам в заведение от европейска висота, това се чувстваше и в отношението към мен. И с мен се зае именно лекар, каквото беше желанието ми! Истинска професионалистка, която ме увери, че няма от какво да се страхувам. След задължителната консултация реших моментално да се подложа на процедурата. Мина бързо, изобщо не ме болеше, а си епилирах мишниците, триъгълника (цялостно), ръцете и краката – очаквах, че доста ще трябва да потърпя, само че не стана така. Кожата ми беше леко зачервена, но ми обясниха, че това е естествено и ще изчезне скоро от само себе си и наистина – на другия ден кожата ми беше абсолютно спокойна, нямаше никакви следи от изгаряния или петна по нея. Направиха ми много добра отстъпка, така че останах страшно доволна. Адмирации за добрия лекар, за чудесната атмосфера и за професионалния резултат. Сега и приятелките ми знаят къде да отидат – те също се изказаха много позитивно за подробната информация, която са получили при запитвания, това е много важно и създава доверие у клиентите. Благодарна съм и оставам редовен клиент на АРМАДА.”

Цветомира, 33 г.

 

“Благодаря на АРМАДА за гладките си крака! Оценявам високо усилията ви! :) Разбира се, все още ми никнат косъмчета (току-що минах 4-та процедура), но те са значително по-малко, много са слабички, а и подкожни косми не останаха! Центърът се намира на много удобно място, а интериорът му е много приятен. За вбъдеще ще си направя и бикини. Благодаря за отношението, за цените и отстъпките! Хубаво е, че ви има!”

Мариана, 27 г.

 

“Направих си лазерна епилация на подмишници и слип. Цял месец след третирането нямах никакви косми. След това се появиха малко, но са тънки и редки. След петата процедура под мишниците, вече изобщо не се бръсна – останаха два косъма на кръст. А в областта на слипа, честно казано, се опасявах, че ще боли, обаче не усетих нищо, а и няма никаква опасност за вътрешните органи, така че си заслужава.”

Стоян, 25 г.

 

Мнения за Лазерна епилация Пловдив АРМАДА