Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерна епилация Пловдив цени

епилация-пловдив-цени

Цените на Лазерна епилация Пловдив – Армада са изгодни !

Прогресът се разраства в света, унищожавайки по пътя си всички остарели технологии. Не стои на едно място илазерната епилация, чиято цена обаче не се променя с течение на времето. Постоянното усъвършенстване и стремежът към идеалност е мечта на всеки съвременен човек. Интензивността на живота не оставя излишно време за дейности като епилация. И е естествено желанието на всеки да се справи с този проблем с минимум средства и усилия и за дълго време. Това е възможно единствено с лазерна епилация. Цената на процедурата на пръв поглед е по-висока от тази на други методи за обезкосмяване, но в действителност епилацията с лазер е несравнимо по-приятна и много по-икономична. Лазер център АРМАДА в гр. Пловдив предлага отлични оферти за намаления и месечни акции на цели пакети с услуги, сред които можете а изберете най-подходящите за вас. Едно е сигурно:

С АРМАДА избирате пътя към по-гладкото бъдеще!

Процедура, която се провежда сравнително бързо, безболезнено, удобно и ефективно – всичко това е лазерна епилация в АРМАДА. Цената й се определя само от избраната от вас област, а броят на процедурите зависи от количеството окосмяване върху нея.

Всеки желае да има копринена кожа, а в днешно време има само един начин, за да бъде тя постижима, без негативни последици. Чрез лазерна епилация то може да се случи правилно и професионално.

Колко ще струва това?

Пълният курс процедури и интервалите между тях се определят от медицински специалист, който е запознат с конкретиката на вашия случай – с фототипа на кожата ви, с евентуалните рискови заболявания, от които страдате, с прага на вашата чувствителност.

Кажете твърдо ДА на лазерна епилация в АРМАДА!

Фенове на процедурата еднозначно се произнасят, че тя напълно си заслужава, т.е. че цената й е съвсем оправдана, преди всичко заради водещата й ефективност в сравнение с други методи. Упоритостта на окосмяването, неговото разпространение и скоростта на растежа му, зачервяванията и раздразненията на кожата ще забравите напълно още след първия сеанс. Тези проблеми са не само ограничени, те са напълно преустановени заради високия клас на техническите възможности. Нещо повече – ще видите как и самите черни точици, указващи фоликулите, които са факт след всяка друга обезкосмителна процедура, в хода на осъществяването на лазерна епилация постепенно се заличават. Това са колосалните плюсове, довеждащи до резултати, които заслужават вашето признание.

АРМАДА ще ви порази не само с безупречното си качество, но и с цените, които предлагат модерна услуга на европейско ниво на цени, напълно съобразени с българския стандарт на живот. В АРМАДА можете да е подложите на лазерна епилация срещу заплащане, което няма да бъде стресово за финансовото ви състояние. Постоянните намаления и промоционалните оферти са един от принципите, с които лазерният център в Пловдив отговаря на търсенията на своите клиенти. Желаете да получите отлична козметична услуга на разумна цена? АРМАДА желае да удовлетвори очакването ви.

Забравете за медикаментите!

Едно от най-положителните неща, които трябва да са ви добре известни относно лазерна епилация, е, че при прилагането й епидермисът остава изцяло незасегнат. За вас това означава, че не съществува риск от изгаряния, възпаления, пигментации, които са опасни и изискват специфично и скъпо платено лечение. Това е още една причина, за да сте убедени, че напълно приемливата стойност на лазерната епилация в АРМАДА е винаги в полза на клиента.

Изборът ви тепърва ще ви се изплаща, защото александритният лазер комфортно, безболезнено и безопасно ще ви лиши от излишното окосмяване. Поддържащите процедури след окончателната лазерна епилация са редки и няма да ви затруднят.

Информирайте се възможно най-скоро за актуалните цени на процедурите в лазер центъра на адрес: гр. Пловдив, ул. „Патриарх Евтимий“ № 17, на телефон 0878 722 180 или като посетите уебсайта ни:lazernaepilacia.bg/