Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерна епилация Пловдив

Лазерната епилация драстично променя мнението за тялото Ви, всеки подложил се на лазерна епилация Пловдив мненията са еднакви – от 80% до 95% намаляване на космите и копринено гладка кожа.

Въз основа на отзивите за лазерна епилация Пловдив, цитираме мнението на една скъпа клиентка “Най-добрата инвестиция,която една жена може да си направи” – кратко и ясно.

Местоположението на лазер център Армада не предизвиква трудности тъй като се намира в близост до Главната на гр.Пловдив.

Лазерна епилация Пловдив цени не е скъпа услуга, например епилация на горна устна струва 20лв., а всеки нов клиент получава -20% отстъпка, ежемесечните промоции са съобразени с всеки клиент, като се има впредвид да достигат до най-широка клиентела.

Преди да оформите очакванията си за лазерна епилация Пловдив с лазер център Армада консултирайте се с лекаря извършващ процедурите. Заповядайте на безплатна демо-процедура, сами преценете ефекта от процедурата.

Броят на процедурите нужни за трайно обезкосмяване е строго индивидуално и най-точният брой се определя по време на лечение, след като се наблюдава как реагират космите на лазера.

След завършване на пълния курс от процедури нужни за траен ефект, 1 или 2 процедури в годината ще поддържат постигнатият ефект от лазерната епилация.