Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Лазерна Епилация

Преди няколко години повечето жени определиха лазерна епилация като единствения метод за епилация подходящо за модерния и забързания градски живот. Бръсненето като метод се определя от всички жени и мъже като “крайно дразнещо”, избралите този метод се налага да се примиряват с врастналите косми или методът кола маска, който е с еднакви отрицателни отзиви.

С навлизането на лазерна епилация в методите за епилация, както всяка новост поражда скептични мнения, но опровергаването на съмненията не отне много време , след като ефекта е максимално добър.

Лазерна епилация е горещо коментирана в темите лазерна епилация форум , а лазерна епилация мнения са положителни, но недоволните от лазерна епилация са предимно тези които не спазват съветите на лекарите за преди и след лазерна епилация.

Космите имат фаза на растеж, а също и фаза на почиване и падане на космите това е изключително важна тема, лазерна епилация форум и лазерна епилация мнения на хора, които вече имат опит с темите са полезни.

Една процедура не е достатъчна за максимален резултат понеже космите имат фаза на почиване, процедурите се повтарят през период от 4 седмици или 6 седмици за да може да се обхващат всички косми преминаващи през фазите.

Лазерна епилация е ефективен метод безспорно, но факторът определящ качествената лазерна епилация е оборудването – технологията, с която разполагаме е един от най-новият и безболезнен вариант, притежаващ сапфирен накрайник с охлаждащ ефект, който охлажда и успокоява зоната за третиране.

Качествената техника и професионалист с медицинско образование притежаващ сертификат за използването на технологията и достатъчно внимателен по време на процедурата е формулата на лазерна епилация с максимално добър резултат.