Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Най-добрата Лазерна Епилация Пловдив

 

лазерна-епилация-пловдив-2-300x184Принципът на процедурата лазерна епилация пловдив е селективна фототермолиза т.е съгласуване на специфичната дължина на вълната на светлината с продължителността на импулса за получаване на оптимален ефект върху целевата тъкан с минимален ефект върху околната тъкан. Лазерът локално уврежда тъмната материя (меланин) чрез селективното и нагряване в косъма. Меланинът в стъблото поглъща лъча от лазера, в резултат на което се произвежда топлина. Светлината се абсорбира от косми съдържащи меланин, това води до извода, че най-добрите резултати се получават при тъмни косми и светла кожа, тъй като лазерът разгражда по-добре богатите на меланин тъмни косми и оказва по-малко влияние върху светлата кожа, която съдържа по-малко меланин. Всички части от тялото могат да бъдат подложени на лазерна епилация освен зоната около очите.

На въпроса «Къде е най-добрата лазерна епилация в Пловдив?» бихме отговорили там където предлаганата услуга е качествена и същевременно не засягащ бюджета Ви. Не винаги най-скъпият вариант е най-качествен, качествена и не надценена стойност на услуги не е невъзможно за откриване в тези дни. Цените за лазерна епилация биват между 20лв. и 320лв. в зависимост от зоните.

Освен трайна епилация друго предимство на лазерната епилация е,намаляване или тотално унищожаване на врасталите косми в някои случаи водещи до хирургическа намеса.

Дългосрочно, лазерната епилация е по-евтина от епилирането с кола маска или други методи за обезкосмяване, така че Вие ще постигнете по-добри резултати на по-ниска цена и то в дългосрочен план.

Преди лазерна епилация има няколко стъпки за които при консултация на място или чрез телефона отговорно лице ще Ви уведоми.

След процедурата може да продължите своите ежедневни дела непосредствено след процедурите, без странични ефекти.

Наблюдаваният ефект е доказано с най-дълъг срок в сравнение с всички познати методи.