Лазерна Eпилация Пловдив087 780 0102
 

Център за лазерна епилация Пловдив

лазерна-епилация-пловдив2

Не само вие се нуждаете от гладка кожа и не само вие се опитвате да намерите най-краткият път към нея. Това е мечта и тревога на всеки, който държи на външния си вид. Чистата и копринена на допир кожа е радост за сетивата, която трябва да доставите преди всичко на себе си, но някак си ви се иска това да не е ваша лична грижа? Е, това никак не е невъзможно. Открийте модерния и предпочитан от всички почитатели на красотата и удобството център за лазерна епилация Пловдив – АРМАДА. Там можете да разчитате на перфектно качество, подлагайки се на лазерна епилация в различни области на вашето тяло, които желаете да видите съвършени.

Отличителни черти на АРМАДА са:

  • богатият опит на медицинския екип, който владее тънкостите на козметологията и приема вашия стремеж към красотата за своя мисия;
  • международни отличия и награди, гарантиращи нивото на предоставяната услуга – това е от особено значение за всеки, който не желае да си причинява главоболия с неподходящ избор на непроверена клиника, където може да се натъкне на небрежност, чиито последици ще изтърпи на собствения си гръб;
  • използването на най-модерна е ефективна технология – александритен лазер, който се счита за водещ по резултатност в съответната област;
  • курсове на лечение, осъществявани под индивидуален контрол за вашата сигурна безопасност;
  • многобройни доволни клиенти, оценили високо заслугата на Лазер център АРМАДА за подобряване качеството на личния им живот след осезаемото повишаване на самочувствието и себеувереността им.

По време на първото ви посещение в центъра:

  • ще бъдете индивидуално консултирани по всички теми, имащи отношение към процедурата лазерна епилация, които ви интересуват;
  • ще бъде проведен тест за съвместимост на кожата ви с интензивността на лъчението;
  • ще бъдат проанализирани типовете на вашето окосмяване и на вашата кожа;
  • ще ви бъде изготвен план за извършване на предстоящите процедури.

 

Всичко това е напълно безплатно за вас, то осигурява правилното протичане на последващия курс за обезкосмяване.

Нещо повече – първата процедура, която сте избрали да си направите в АРМАДА, ще получите с 20% отстъпка от редовната й цена!

 

Нашата прецизност е ваша безопасност!

Гаранция на ефективността е високата квалифицираност на лазерните специалисти. Принципно, обезкосмяването е фина задача, криеща много възможни спънки и потенциални усложнения като възпаления, наранявания, образуване на подкожни косми – това са странични ефекти, познати ви от други методи за отстраняване на космите от лицето и тялото. Екипът на АРМАДА ви предлага да оставите тези спомени в миналото си, защото занапред ви очакват само дни на блаженство, необезпокоявани от никакви подобни притеснения.

 

Най-новата технология – в услуга на вашата кожа!

Александритната лезерна система, която се използва в АРМАДА, отговаря напълно на съвременните изисквания за сигурност и качество. При нея с точност могат да бъдат дефинирани настройките, подходящи за кожата ви. Способността за локално охлаждане пък ви осигурява комфорта по време на сеанса, когато няма да чувствате нищо, освен леко пощипване. Лазерна епилация без болка и изгаряния – изключително бързо и без неприятни странични ефекти.

 

Портфейлът ви също ще е доволен!

Ние нямаме за цел да натоварваме финансовите ви планове. По-скоро държим услугите ни да бъдат достъпни за всеки, затова и цените ри нас не са изкуствено завишени.
Сами ще се уверите, че си заслужава да инвестирате в доказалото се качество, защото то ще ви дари с дълготрайно удоволствие. Всеки месец АРМАДА предлага на своите клиенти ексклузивни оферти и пакетни намаления, които определено си струват!